24.02.2024, 22:59

Окупаційна "влада" намагається вдосконалити стратегію "підтримки" президента РФ серед молоді на ТОТ

Марина Гончар | Всі новини автора
пропаганда

На Тимчасово Окупованих Територіях України, які перебувають під контролем окупаційних сил Російської Федерації, настає період інтенсивної підготовки до "виборчого процесу", який, фактично, є фарсом.

Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ]]>Центру національного спротиву]]>, передає Час Пік.

За інформацією від українського підпілля, окупаційна "влада", слідуючи вказівкам з російського політичного керівництва, ставить за мету максимально підвищити рівень підтримки російського президента серед молоді, яка досі знаходиться на тимчасово окупованих територіях. Згідно з поставленим завданням, цей рівень не повинен бути нижче 72%:

"Російське політичне керівництво у приказному порядку поставило завдання представникам РОА максимально ефективно забезпечити високий рівень підтримки російському президенту серед місцевої молоді", - йдеться у повідомленні.

За методичними рекомендаціями та вказівками від "адміністрації" президента РФ, поширюються наративи серед української молоді, які містять викривлену інформацію про Україну загалом та наміри країн Заходу щодо обмеження російського впливу на міжнародній арені.

Очевидно, що російські пропагандисти докладають зусиль для створення певного настрою серед населення та маніпулюють інформацією для досягнення своїх політичних цілей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому смт Веселе Запорізької області місцеві мешканці виступили проти так званої "влади". Мешканці заблокували дороги. Причиною бунту стало те, що окупаційна "адміністрація" Веселого дозволила проїзд вантажівок через селище, а не об'їздом. 

Читайте також: "Пейзажі окупації": У мережі виклали лютневе відео з Лисичанська

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк