24.02.2024, 20:50

"Бавовна" у Донецьку: Окупанти повідомляють про "прильот" у ресторан, де були військові (фото, відео)

Марина Гончар | Всі новини автора
донецк

У тимчасово окупованому росіянами Донецьку кілька годин тому стався "прильот" у ресторан "Аркадія". За інформацією джерел, на той момент у закладі "відпочивали військові".

Про несподіваний прихід "бавовни" повідомили у пропагандистських ресурсах, передає Час Пік.

Росіяни заявляють, що українські військові завдали удару реактивними снарядами системи залпового вогню HIMARS по ресторану, де проходило весілля.

"Ми чули два прильоти. У цей момент у закладі знаходилося близько 50-60 осіб. Весілля у людей сьогодні, повільний танець молодят, тепер запам'ятається надовго", - розповіла співробітниця ресторану.

У мережу потрапили кадри, на яких видно, як представники так званої "народної дружини" останні секунди намагаються втекти від ударів.

Також "місцевий активіст" повідомляє, що щойно проїжджав повз місце "прильоту". Він каже, що попереджав військових не відвідувати в ці дні жодних барів і ресторанів. Виходить, даремно проігнорували попередження.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика.

Щодо постраждалих у цьому "інциденті", у росіян, як завжди, щонайменше. Повідомляється про одного пораненого.

Крім того, окупанти звітують, що "прилетіло" і по Ворошилівському району окупованого Донецька. Потрапили у багатоповерхівку. Пишуть, що там загинув чоловік та поранена жінка.

Читайте також: "Фаєр-шоу" під мостом: У Донецьку в окупантів щось гучно та яскраво вибухало

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк