13.02.2024, 09:26

"Зомбування" триває: У "ДНР" понад 18 тисяч школярів молодших класів стали "путінськими орлятами"

В "ДНР" свыше 18 тысяч школьников младших классов стали "путинскими орлятами"

Російські окупанти та кремлівські пропагандисти продовжують "промивати мізки" дітям на захоплених територіях України. Цього навчального року понад 18 тисяч школярів початкових класів у т.зв. "ДНР" стали "орлятами Росії".

У "ДНР" у поточному навчальному році понад 900 початкових класів приєдналися до всеросійського проєкту "Орлята Росії". Про це заявила заступник голови т.зв. "уряду ДНР", повідомляє Час Пік.

За словами колаборантки, на окупованій території "триває активна робота по інтеграції системи виховання ДНР у російський освітній простір".

Міністр освіти РФ Сергій Кравцов наприкінці 2023 року на нараді за участю Путіна анонсував появу патріотичного руху "Орлята Росії" у дитячих садках. "Це наше завдання на найближчу перспективу", - заявив міністр.

Варто зазначити, що проєкт "Орлята Росії" з'явився у 2021 р. з ініціативи Кравцова. За його словами, проєкт "створює умови для виховання патріотів своєї Вітчизни". Посвята в "орлят" відбувається з виконанням гімну РФ, підняттям триколору та врученням значків, у школах на дітей також пов'язують краватки.

Зомбування дітей у РФ починається з дитячих садків. До такої ж тактики російські окупанти вдаються відразу після захоплення чужих територій...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк