27.01.2024, 22:06

"Ми дуже хочемо, щоб ми були процвітаючими": Замерзаючі жителі Донецька скаржаться на життя

Замерзающие жители Донецка жалуются на жизнь

Жителі окупованого Донецька продовжують скаржитися на нелюдські умови життя у "звільненому" місті.

За словами донеччан, абсолютно некомфортно жити взимку у холодних квартирах, де температура тримається в межах 7-14 градусів. І це за наявності опалення! Що вже казати про ті квартири, де опалювальний сезон так й не розпочався, повідомляє Час Пік.

"Сиділи під свічками та під ковдрами... Спимо одягненими... Гріємося газом...", - розповідають донеччанки. З розповіді випливає, що у Донецьку частенько спостерігаються й перебої з енергопостачанням.

Мешканці колись сучасного квітучого Донецька скаржаться, що їм доводиться замерзати, хоч так хочеться тепла.

"Ми дуже хочемо, щоб ми були процвітаючими. Розумієте?", - заявляють донеччани, які вже 10 років живуть у "руському мирі".

У 2014 році окупанти обіцяли їм "розквіт та процвітання". Схоже, вони досі на них чекають, при цьому слухаючи по телевізору, як "добре живуть" люди у "звільнених" Росією містах...

"Найбагатше місто України на 2012 рік", "Влітку запроцвітаєте", "8 років дамбілі данбас", "Нітрохи не шкода...", "Замерзніть всі там..., з Україною їм хреново жилося. Радійте та насолоджуйтесь... ", "Ось після виборів якраз усе й зацвіте: і стіни, і стеля...", - відповіли у мережі на скарги донеччан.

До речі, великі проблеми у мешканців "звільненого" Донецька не лише з опаленням, а й із водопостачанням.

Як визнають самі донеччани, після приходу "руського миру" стало лише гірше. "На Донецьк забили", "Нас опустили нижче за собак", "Ми - піддослідні пацюки" - кажуть жителі Донецька. 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк