27.01.2024, 11:43

РФ вдарила "Іскандером" по керамічному цеху у Слов'янську: оперативне зведення про обстріли Донецької області (фото, відео)

Марина Гончар | Всі новини автора
цех

Російські окупанти вдарили балістичною ракетою "Іскандер-М" по керамічному цеху у Слов'янську вранці 27 січня. Про це повідомили у Слов'янській міській раді.

Про це сьогодні повідомив мер Вадим Лях у своєму Facebook, передає Час Пік.

"Недобрий ранок у Слов'янську. Вночі місто знову обстріляли. Ворожа ракета потрапила до керамічного цеху. Він майже повністю зруйнований", - йдеться у повідомленні.

Пошкоджено прилеглі багатоповерхові будинки на вулиці Дарвіна та дитячий садок, де розміщено соціальну їдальню — там вибиті вікна.

За даними влади, внаслідок удару жертв немає.

Крім того, повідомляється, що під вогнем знаходилися 9 населених пунктів: місто Авдіївка, Красногорівка, Курахове, Мирноград, Новогродівка, Годин Яр, селище Очеретине, села Новобахмутівка, Серебрянка.

За житловим сектором ворог бив із авіації, ЗРК "С-300", РСЗВ "Ураган", артилерії, а також дронами. Пошкоджено 65 цивільних об'єктів – 24 житлові будинки, лікарня, дитсадок, школа, магазини, гаражі, 33 автомобілі.

З артилерії Росія накрила Красногорівку, вбила 60-річну жінку. Ще одна людина загинула внаслідок обстрілу Серебрянки.

Внаслідок ракетного удару по Новогродівці, за уточненими даними, поранено дитину. Пошкоджено 12 будинків, лікарню, магазин, гаражі та автомобілі.

Авіаударом по Авдіївці частково зруйновано дев'ятиповерхівку.

Читайте також: На Луганщині триває проблема підтоплень ґрунтовими водами: у Борівському затопило 300 будинків

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк