14.01.2024, 08:03

На Донецьк "забили": мешканці окупованого міста скаржаться на нестерпні умови життя у "руському мирі"

Реклама в Донецке / Иллюстративное фото

Минуло понад дев'ять років окупації й донеччани раптом зрозуміли, що їхнє життя так і не змінилося на краще з приходом "руського миру". Стало лише набагато гірше...

З приходом "руського миру" донеччани забули, що таке блага цивілізації. Від колишньої величі Донецька не залишилося й сліду, повідомляє Час Пік.

Мешканці "столиці ДНР" мріють нормально прийняти душ та випрати речі. Радіють воді з кранів, хоча питною її назвати навіть язик не повертається, та радіють снігу, як джерелу води...

Крім відсутності нормального водопостачання у місті вже давно забули, що таке гарячі батареї та тепло у квартирах.

Як заявляють обурені жителі, в квартирах трохи тепліше, ніж у під'їздах й батареї - це швидше бутафорія, ніж джерело тепла.

Окупаційна адміністрація та керуюча компанія ігнорують людей, хоча оплату вимагають своєчасно та в повному обсязі.

"Колись ми будемо більш-менш нормально жити?", - запитують жителі "звільненого" Донецька. Зауважте, про "жити добре" вже й не мріють, тут хоча б "більш-менш нормально"...

У "Донецьктепломережі" ситуацію пояснюють тим, що на якість послуг впливає багато факторів. Це й часті відключення електроенергії, й постійне припинення подачі води, й знос обладнання, а також великий дефіцит спеціалістів.

Хочеться поцікавитися, а як же розповіді російських пропагандистів про те, як у т.зв. "ДНР" міста на 100% підготувалися до опалювального сезону? І де всі ті "робочі руки", яких тепер так не вистачає у "республіці"?

Навіть колаборантка Тетяна Монтян, яка після початку війни перейшла на бік РФ, визнає той факт, що після приходу "руського миру" стало тільки гірше й люди живуть, як у Кам'яному віці.

Російська орда, яка захопила сучасне красиве місто у 2014 році, понад 9 років привчала донеччан жити в "руському мирі". І як сьогодні визнають самі городяни: "Нас опустили нижче за собак".

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк