12.01.2024, 14:32

"Могілізація": Мешканка окупованого Донецька плачеться, що її хворого батька примушують воювати за РФ

"Могилизация" на Донбассе

На тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей російські загарбники продовжують порушувати права людини, мобілізуючи місцеве населення до лав армії РФ. Незважаючи на те, що окупанти винищили майже все працездатне чоловіче населення, "могилізація" триває...

На тимчасово окупованих територіях України окупанти наразі проводять приховану мобілізацію. Однак незабаром мобілізація розгорнеться на повну силу. Про це повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

"В межах примусової паспортизації росіяни змушують українців ставати на реєстрацію до фейкових "військкоматів", при цьому заперечуючи мобілізацію. При ставанні на облік на українців тиснуть аби вони укладали контракт й стали "добровольцями".

Зауважимо, що після “виборів президента рф” потреби в цьому спектаклі вже не буде, й мобілізація розгорнеться на повну силу. Саме тому наразі росіяни вимагають у всіх чоловіків ставати на облік", - йдеться у повідомленні ЦНС.

Втрати російської армії величезні, тому військове керівництво РФ не тільки не виконує обіцянки щодо демобілізації студентів та чоловіків старшого віку, а навпаки посилює примусову мобілізацію на захоплених територіях.

При цьому в російську армію гребуть всіх підряд, навіть хворих та не придатних до служби - все одно, кого посилати у "м'ясні штурми"...

Проводять "могилізацію" жорстко, із застосуванням сили. І чомусь жителям т.зв. "звільнених" територій це не подобається. Мабуть, вони зовсім по-іншому уявляли "життя в Росії".

Мешканка окупованого Донецька ]]>поскаржилася]]> в мережі, що у неї "вкрали батька" - колишнього військовослужбовця та "добровольця". Під час поїздки до Луганська "на лікування" на блокпосту машину зупинили чи то військові, чи то бандити в камуфляжі, силою забрали чоловіка й відвезли у невідомому напрямку.

Як стверджує дочка, її батько перебував у передінсультному стані, але це не завадило військовим побити його. При цьому дісталося й дружині, й авто...

Чоловік, який раніше спокійно брав участь у боях та вбивав українців, безуспішно намагався заїкатися про "порушення прав людини". Як пізніше ]]>повідомила ]]>дочка, "без його відома та присутності" за нього було підписано контракт.

"Життя у "вільному від фашистів" Донбасі...

Добре, що тепер ніхто не пригнічує мешканців Донбасу, не те що за України. Сподіваюся, всі хто чекав на Росію, щасливі тепер", - ]]>прокоментував ]]>інцидент український журналіст Денис Казанський.

"Руський мир", який прийшов на Донбас у далекому 2014 р., так й не приніс щастя "почекунам". Багатьох з тих, хто радісно махав триколорами, зустрічаючи "іхтамнетів", вже немає в живих.

Любителям "руського миру" на "нових звільнених" територій Луганської та Донецької областей варто міцно замислитися - після "виборів Путіна" такі випадки відбуватимуться повсюдно. За "життя в РФ" доведеться платити кров'ю...

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк