12.01.2024, 11:21

"Суворі реалії": Жителі окупованих міст Луганщини незадоволені життям у "руському мирі"

Жители оккупированных городов Луганщины недовольны жизнью в "русском мире"

Жителі окупованих з 2014 року міст Луганщини незадоволені життям у "руському мирі". Понад 9 років вони бачать "відродження та процвітання" лише на екранах телевізорів.

Жителям окупованих у 2014 році міст Луганщини обіцяли "красиве сите" життя. Все, що вони отримали за більш ніж 9 років - міста, що заросли сміттям, жахливі дороги, відсутність нормального водопостачання, "могилізацію" та життя у "руському мирі", де панує свавілля, повідомляє Час Пік.

На те, що влада не може створити людям нормальні умови життя, скаржаться навіть жителі "столиці" т.зв. "ЛНР". Що вже говорити про менші міста та села...

Луганськ було окуповано навесні 2014 року, відтоді – жодного процвітання та розвитку. "Життя налагоджується" лише у сюжетах російських пропагандистів.

У мережі показали, на що перетворився окупований росіянами Луганськ - полщича щурів, сміття та бруд... Люди скаржаться на часті перебої з електрикою та великі проблеми з водою.

Незважаючи на це, окупаційна "влада" намагається створити ілюзію "відродження та процвітання", а луганчани хваляться "досягненннями", над якими сміється вся мережа...

На сувору реальність вже відкрито скаржаться мешканці всіх міст т.зв. "ЛНР". Наприклад, жителі Краснодона (після декомунізації – Сорокіне) показали, як виглядає місто, яке живе "під РФ" вже майже 10 років. Місцеві жителі незадоволені, хоча для багатьох російських міст – це норма.

Також городяни обурені якістю збудованих доріг, вірніше - їхньою відсутністю... Незадоволені вони й поведінкою водіїв, вірніше - повним свавіллям на дорогах.

З того часу, як на Луганщину прийшов "руський мир", жителі "ЛНР" лише з телевізора дізнаються про те, як вони "прекрасно живуть". Як тільки телевізор вимикається – настає сувора реальність...

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк