07.01.2024, 17:27

"Світла немає, а вода тільки в підвалі": Жителі "ДНР" розповіли про "роботу" комунальних служб

Віктор Білий | Всі новини автора

У “ДНР” люди живуть за принципом їсти сніг, отже сьогодні буде вода. Мешканці окупованої Макіївки Донецької області скаржаться на відсутність комунальних послуг у місті та на бездіяльність місцевого "виконкому".

Про це вони пишуть у регіональних пабліках, передає Час Пік.

"Я вчора додзвонилася на гарячу лінію виконкому, яка 113. Кажу що з водою, у водоканал не додзвонитися. Відповідь: ми їм теж додзвонитися не можемо! Відмінно, а хто тоді може?... Води в Макіївці так вчора і не було, точніше була, тільки в підвалі", - пишуть у мережі.

Аналогічна ситуація спостерігається і в окупованому селищі Калініна. За словами місцевих жителів, у селищі відсутнє не лише водопостачання, а й опалення, оскільки немає енергопостачання.

Читайте також: Вночі росіяни двічі вдарили по Покровську Донецької області, є постраждалі

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк