29.12.2023, 15:56

"І заради цих руїн полягли тисячі?": Від руйнувань "звільненої" Мар'їнки жахаються самі окупанти - відео

Віктор Білий | Всі новини автора

Від руйнувань "звільненої" Мар'їнки Донецької області жахаються навіть затяті шанувальники "руського міру".

На кадрах, які публікують пропагандистські ресурси, видно, що від міста "каменю на камені не залишилося", повідомляє Час Пік.

Окупанти в коментарях до відео задаються риторичним питанням:

"І заради цих руїн полягли тисячі бійців?" "Пушилін "обіцяє" місто відновлювати. А що відновлювати? Каміння на камені не залишилося".

Український воєнний кореспондент Богдан Мірошников у Telegram-каналі написав, що "окупанти мети досягли лише у Мар'їнці, і то частково".

"Оскільки українські воїни знаходяться зовсім поруч. Росіяни вже задумалися над тим, що вони робитимуть навесні з такими темпами втрат. У них дуже обмежений час".

Читайте також: "Звільнення" по-російськи: як сьогодні виглядає місто Мар'їнка, про захоплення якого заявили окупанти

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк