18.12.2023, 14:19

"Хоч пліснява замерзла": жителі окупованого Донецька скаржаться на відсутність опалення

Иллюстративное фото / Открытый источник

Хоч як намагаються російські пропагандисти створювати ілюзію "хорошого життя" в захоплених містах Донбасу, жителі продовжують скаржитися на нелюдські умови життя.

Навіть мешканці "столиці" т.зв. "ДНР" незадоволені реаліями "руського миру", що вже говорити про невеликі населені пункти, де життя не просто зупинилося, а відкинуло людей "у минуле", повідомляє Час Пік.

Колись у вузи Донецька було дуже престижно вступити, сюди з'їжджалися абітурієнти з усіх міст України та з-за кордону. Місто розросталося, розвивалося, сяяло, манило...

На стадіонах проходили матчі ліги чемпіонів УЄФА, матчі юнацького чемпіонату Європи з футболу, різноманітні міжнародні змагання. У Донецьку виступали світові зірки, а на концерти з'їжджалися глядачі з усієї України.

Все це було у минулому житті, до приходу "руського миру". Від колишньої величі не залишилося й сліду...

Сьогодні мешканці окупованого Донецька, який у далекому 2014 р. "визволителі" обіцяли перетворити на "подобу Лас-Вегаса", мріють про опалення у квартирах та воду у кранах...

Поки російські пропагандисти розповідають казки про "райське життя" у "звільнених" містах Донбасу, гауляйтери окупованих міст рапортують у Кремлі про "досягнення", а росіяни-телеглядачі в глибинці заздрять "звільненим" українцям, - жителі "ДНР" мріють про людські умови життя.

Люди хочуть жити у сухих теплих квартирах, зі шпалерами в квіточки, а не "в цвіль". Мріють купатися, хоча б раз на тиждень, й не у воді болотного кольору з живністю.

Реальність виявилася страшнішою за очікування...

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк