03.12.2023, 15:40

Жодної вцілілої будівлі: у мережі показали, як зараз виглядає Мар'їнка - фото

Віктор Білий | Всі новини автора

У районі Мар'їнки Донецької області продовжуються активні бої, заяви окупантів про нібито просування там не відповідають дійсності.

Про це повідомив представник Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі телемарафону, передає Час Пік.

Штупун наголосив, що в районі Мар'їнки та Новомихайлівки тривають бої. Заява окупантів про нібито просування у Мар'їнці не відповідають дійсності.

"У зоні відповідальності ОСУВ "Таврія", зокрема, і на Авдіївському напрямку, активність піхоти окупантів знову збільшилася порівняно з попередньою добою. Відбулося 55 бойових зіткнень загалом. Ворог втратив 440 людей живої сили, більшість із них у районі Авдіївки та Мар'їнки", - заявив він.

Також у мережі показали, як сьогодні виглядає Мар'їнка. На кадрах, які публікують ТГ-канали, видно, що в місті немає жодної вцілілої будівлі.

Зазначимо, що після початку вторгнення Росії на Україну з березня 2022 року в Мар'їнці проходять запеклі сутички між військами РФ та ЗСУ, в результаті місто було повністю зруйноване.

Читайте також: "Акція помсти": Учасники підпілля в Мелітополі ліквідували окупантів та ворожу техніку

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк