13.11.2023, 12:49

Важкоатлет з Рубіжного представить Луганщину на чемпіонаті світу з пауерліфтингу

заслуженный мастер спорта Украины Николай Баранник

Спортсмен з міста Рубіжне представлятиме Луганську область на чемпіонаті світу з пауерліфтингу.

Найкращі з найкращих у світі пауерліфтингу зібралися у столиці Литви Вільнюсі на Відкритий екіпірувальний чемпіонат світу 2023 року IPF з пауерліфтингу, який пройде з 13 по 19 листопада, повідомляє Час Пік.

За інформацією ЛОВА, від Луганської області у складі національної збірної там виступить заслужений майстер спорту України Микола Бараннік з міста Рубіжне.

Зазначається, що у 2022 році Микола виборов друге місце на ХІ Всесвітніх іграх з неолімпійських видів у США та звання чемпіону світу на змаганнях у Данії.

заслуженный мастер спорта Украины Николай Баранник

Довідка: Пауерліфтинг, або силове триборство - це силовий вид спорту, суть якого полягає в подоланні опору максимально важкої для спортсмена ваги.

Пауерліфтинг також називають силовим триборством, що включає присідання зі штангою на плечах, піднімання штанги лежачи на горизонтальній лаві та відрив штанги від помосту, які в сумі визначають кваліфікацію спортсмена.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк