12.11.2023, 10:11

Неприємний запах води в "ДНР": Росіяни розповіли, чи можливо цього позбутись

Альона Тихоненко | Всі новини автора
водопостачання

Мешканці тимчасово окупованої Донецької області скаржаться на неприємний запах води з-під крану. У "Воде Донбасса" заявили, що виправити це не можна.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на російські джерела.

Зазначається, що запах умовно поділяється на бали. За словами так званого "головного інженера ГУП ДНР", станом на зараз цей запах нібито не перевищує один бал, а норма - до трьох балів.

Сморід від води був і раніше, позбутися його не можна жодним чином. Однак вода буцімто придатна для вживання.

"Так що сморід так і залишиться, купуємо найяскравіші кондиціонери для прання і далі (хоча і вони не завжди рятують ситуацію)", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що на тимчасово захоплених територіях України окупанти шукають зрадників для співпраці, щоб виявити учасників українського підпілля. Як вони це роблять, читайте в нашому матеріалі.

Раніше повідомлялось, що на "звільнені" території Донецької області росіяни завозять мігрантів з Центральної Азії. Йдеться про південь "ДНР", куди мігрантів масово звозять росіяни, а саме будівельні компанії яких залучили окупаційні адміністрації.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: "Уже не в обороні": Окупанти почали атакувати з новою силою на Бахмутському напрямку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк