05.11.2023, 09:19

У Криму військова вантажівка розчавила легковик: загинуло 5 людей, серед них троє дітей

Иллюстративное фото / Открытый источник

В окупованому Криму сталася смертельна ДТП за участю військової вантажівки "КАМАЗ". Аварія забрала життя 5 людей, серед яких троє дітей.

ДТП сталася поблизу села Ішунь на трасі Красноперекопськ-Сімферополь ввечері 4 листопада. Лоб у лоб зіткнулися легковик Hyundai Solaris та військовий "КАМАЗ". Жертвами аварії стало п'ятеро цивільних, повідомляє Час Пік із посиланням на російські ЗМІ.

За даними росЗМІ, у легковому автомобілі знаходилося дві жінки та троє неповнолітніх дівчаток. Усі вони загинули на місці.

"У легковику перебувала 39-річна вчителька червоноперекопської школи номер 5 Вікторія Л. з трьома своїми дітьми (дівчата у віці 3, 6 та 8 років), а також її 20-річна знайома, педагог місцевого центру дитячої та юнацької творчості Євгенія С. Усі вони загинули до приїзду лікарів швидкої допомоги", - ]]>пише ]]>Telegram-канал "Baza".

За попередніми даними, 35-річний водій "КАМАЗа" був тверезий.

"Кримінальна справа поки не порушена, проте матеріали перевірки вже передано до військового слідчого відділу", - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що на окупованих територіях останнім часом різко побільшало смертельних ДТП за участю російських військових. Військова техніка чавить цивільні авто та збиває людей на пішохідних переходах. При цьому найчастіше російські військові залишаються безкарними.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: