23.10.2023, 13:19

"Герой неіснуючої республіки": Пушилін присвоїв пропагандисту Соловйову звання "героя ДНР"

Пушилин присвоил пропагандисту Соловьеву звание "героя ДНР"

Ватажок так званої "Донецької народної республіки" присвоїв одному з головних пропагандистів й рупорів Кремля Володимиру Соловйову звання "героя ДНР".

Пушилін присвоїв звання "героя ДНР" російському журналісту та телеведучому Володимиру Соловйову. Про це ватажок ДНР ]]>повідомив ]]>у своєму Telegram-каналі, передає Час Пік.

За його словами, Соловйов "активно підтримує Донбас довгі роки протистояння" та часто з'являється на передовій.

Як пишуть пропагандистські ЗМІ, "завдяки таким героям, Донбас продовжує чинити опір й сподіватися на краще майбутнє".

Тільки ось вони не пишуть, що після 2014 року жителі "звільненого" Донбасу тільки й роблять, що сподіваються на повернення до нормального життя. Вони з ностальгією згадують ті часи, коли не було постійних перебоїв зі світлом, коли в кранах цілодобово була вода, коли люди не знали, що таке вибухи та обстріли. Багато хто вже давно мріє забути про всі "принади руського миру"...

Як іронічно зазначив український політолог Тарас Березовець, тепер Соловйов "отримає знижку на комуналку в Донецьку, безкоштовний проїзд у маршрутці та обслуговування у пивній без черги".

"У Гаазі зарахується)", "Тепер не відмажеться перед міжнародним трибуналом. Фактичним приклеїв собі на чоло стікер військового злочинця", "Так ДНР начебто не існує, він виходить герой неіснуючої республіки?", "Він де воював то герой?", "Язиком пі#діти де це вам не в окопах сидіти", "Клоуни кончені", - коментують в мережі нагородження Соловйова.

Тим часом, Соловйов звільнив пропагандиста свого каналу Євгена Сатановського, який назвав представницю МЗС РФ Марію Захарову "п'яною шмарою" під час стріму на каналі ізраїльського журналіста.

Пропонуємо до перегляду:

"Гаага" - це десятий останній епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений невідворотності покарання для головного злочинця, де б він не ховався!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк