20.09.2023, 20:32

У Донецьку окупанти створюють "військове командне училище", - ЦНС

донецк

У тимчасово окупованому Донецьку росіяни мають намір створити так зване "військове командне училище", розраховане на понад 3 тисячі осіб.

Про це ]]>повідомляє]]> Центр національного спротиву, передає Час Пік.

"Федеральна державна казенна військова освітня установа вищої освіти "Донецьке вище загальновійськове командне училище" має бути утворене в МО РФ до 1 грудня 2023 року. Планова штатна чисельність закладу разом з курсантами - 3,5 тис. осіб. Розсадник окупантів утворюють на базі створеного терориста училища, яке функціонувало з 2015 року на потреби "армії ДНР", - йдеться у повідомленні.

У ЦНС зазначають, що функціонування подібних установ є порушенням міжнародного права, оскільки вони за фактом вербують мешканців тимчасово захоплених регіонів на війну проти України.

Нагадаємо, раніше росіяни розсмішили мережу наполеонівськими планами будівництва у Донецьку метро. Однак відбудеться це, за їхніми словами, "після завершення військових дій".

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Чи можуть студенти-ВПО перевестися на бюджет та отримувати стипендію

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк