18.09.2023, 08:25

Кремль хоче відкрити "представництва" КНДР на Донбасі та завезти на ТОТ робітників із Північної Кореї

Иллюстративное фото / Открытый источник

Кремль вирішив відкрити в окупованих Донецьку та Луганську "дипломатичні представництва" КНДР. А також планує завозити на окуповані території Донецької та Луганської областей будівельників із Північної Кореї.

Як ]]>повідомляє ]]>Центр національного спротиву, про це домовилися російський президент Володимир Путін та голова КНДР Кім Чен Ин, передає Час Пік.

В Амурській області РФ за підсумками зустрічі двох диктаторів 13 вересня було підписано низку домовленостей щодо тимчасово окупованих територій України.

"Зокрема кремлівський диктатор вмовив колегу з Пхеньяна відкрити свої "дипломатичні представництва" у Донецьку та Луганську. Головне завдання цих псевдодипломатичних установ не посилення економічної взаємодії чи сприяння туризму (бо цих речей не існує в КНДР), а сприяння завезенню на ТОТ робітників та залучення північнокорейських громадян до виконання будівельних робіт у цих регіонах", - повідомили у ЦНС.

Як зазначає ЦНС, такі дії Кремля свідчать про відсутність достатньої кількості робітників із території самої РФ або трудових мігрантів із Центральної Азії, яких вони могли б залучити до будівництва на окупованих територіях України.

"Весною-літом ц.р. вже були зафіксовані спроби вербування трудових мігрантів до лав окупаційного війська. Тому не виключено, що дані робітничі загони з громадян КНДР будуть застосовані в інтересах підтримки РОВ", - повідомили в ЦНС.

Нагадаємо, у серпні 2022 року глава "ДНР" Денис Пушилін в ефірі "Соловйов LIVE" вже заявляв, що "перші робітники з КНДР прибудуть до "ДНР" найближчим часом".

"З урахуванням того будівництва грандіозного, яке в нас зараз розгорнулося, і воно тільки набиратиме обертів, нам безпосередньо будуть потрібні будівельники, і тут ведуться переговори вже про те, щоб будівельники, у тому числі з Північної Кореї, теж бригадами заїжджали безпосередньо на відновлення територій ДНР", - казав Пушилін рік тому.

Пройшло більше року, місцеві жителі так і не побачили підсумків цього "грандіозного будівництва". Розмови про "таку собі подобу Лас-Вегаса" вже стихли. Сьогодні мешканці колись процвітаючого Донецька, нинішньої "столиці ДНР", мріють про воду, яка буде бігти з кранів 24/7. Що вже казати про маленькі міста...

Пропонуємо до перегляду:

Восьмий епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк