01.09.2023, 18:09

"Схоже на якийсь розвід": мешканців Лисичанська шокували нові платіжки за газ

лисичанск газ

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області мешканцям почали роздавати платіжні квитанції за газ із космічними сумами та без вказівки організації, яка вимагає оплати.

В одному з регіональних чатів користувачі мережі, які спілкувалися з родичами із Лисичанська, повідомили про новий "фокус" з комунальними платежами, передає Час Пік.

"Моїй мамі минулого місяця принесли платіжку за газ - 12 тисяч рублів. Вона не платила, бо нікому зі знайомих та сусідів квитанція не приходила. Вчора працівниця міськгазу принесла рахунок на 17 тисяч рублів, типу капає пеня. Що за хрінь? Схоже на якийсь розвід... Назви компанії у платіжці немає! Тільки цифри", - написала жінка.

Інші користувачі мережі вважають, що за місяць ніяк не могла з'явитися пеня у 5 тисяч рублів. Крім того, у платіжній квитанції мають бути зазначені реквізити. У мережі припустили, що це шахрайство.

"Шукають наївних та обдирають останні гроші", - зазначають коментатори.

Нагадаємо, ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного та інших населених пунктів регіону, які залишилися без роботи, можуть розраховувати на допомогу у працевлаштуванні. Як отримати допомогу - читайте у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: Звільнення Криму у 2023 році - відбудеться чи ні?: Прогноз таролога

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк