24.08.2023, 17:36

Украинский десант в Крыму: В ГУР рассказали о потерях россиян во время спецоперации

Віктор Білий | Всі новини автора

У ніч на 24 серпня в тимчасово окупованому Криму пройшла спільна спецоперація ГУР Міноборони за підтримки Військово-Морських сил України. В результаті спецоперації було знищено щонайменше 30 росіян і пошкоджено чотири швидкохідні катери.

Про це розповів речник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов "Суспільному Крим", передає Час Пік.

За попередніми даними, саме в селі Маяк знаходиться база 3-го радіотехнічного полку у складі радіотехнічних військ Повітряно-космічних сил РФ.

Крім цього там розташований радіолокаційний вузол РЛК "Небо-М" та РЛС "Каста-2Е2". По периметру підготовлено позиції для ППО.

Також у пресслужбі ГУР повідомили, що спецпідрозділи на плавзасобах висадилися на берег у районі населених пунктів Оленівка та Маяк.

"Під час виконання завдання українські захисники вступили в бій зіткнення з підрозділами окупанта. У результаті противник зазнав втрат серед особового складу, знищено ворожу техніку. Також в українському Криму знову злетів державний", - йдеться у повідомленні.

За даними ГУР, всі цілі та завдання спецоперації виконані, а після її завершення українські захисники без втрат залишили місце подій.

"Окупаційна адміністрація Криму не коментує події, попри масові звернення місцевих жителів. Єдине повідомлення стосується нібито "знищення боєприпасів за встановленим графіком". Українські Сили оборони й надалі будуть надавати окупантам допомогу у знищенні боєприпасів, техніки та живої сили", - додали в ГУР Міноборони.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: Спецоперація на мисі Тарханкут: У ГУР підтвердили висадку бійців ГУР на території Криму

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк