30.07.2023, 15:00

Літо у розпалі: в окупованому Бердянську відкривають аквапарк, проте є одна "проблемка"

Марина Гончар | Всі новини автора
бердянськ

Тимчасово окупований Бердянськ Запорізької області став об'єктом негативного відгуку через дії російської "влади". З поширенням інформації про наміри відкрити аквапарк у місті, суспільство висловило своє рішуче обурення через неабияку проблему: у місті немає води.

Повідомлення про наміри відкрити аквапарк без належного водопостачання з'явилося в пропагандистських ресурсах, передає Час Пік.

Вже кілька днів канали окупантів майорять інформацією про відкриття 30 липня аквапарку у Бердянську:

"Літо ще не скінчилося. Адміністрація міста дуже зацікавлена в тому, щоб такий об'єкт курортної інфраструктури працював та приносив радість місцевим мешканцям та приїжджим", - такими словами гауляйтер Сауленко анонсував відкриття аквапарку на останній місяць літа.

Проте місцевих мешканців, які щодня натрапляють на труднощі через відсутність води, ця новина не дуже втішила... Соціальні мережі заповнені збуреними повідомленнями від людей, які виразили свою безпорадність перед такою безглуздою ідеєю. Деякі навіть посміялися.

 

Також повідомляється, що ніякої перевірки якості атракціонів там давно не проводилось:

"Гірки стоять у такому вигляді давно. Ніхто їх не перевіряв. Воду ними пустили і все. А те, що всі кріплення прогнили і на соплях тримаються - нікого не хвилює. Жодних профілактичних робіт не проводилось. Персоналу немає. Безпеки немає. Його закриють за кілька днів. Відкрили, бо вибори", - пишуть жителі міста.

Важко уявити, якої якості буде вода в аквапарку, адже якщо до тієї жижі жовтого кольору, що зараз витікає з кранів бердянців із запахом хлорки і якоїсь гидоти, ще вдруге додати хлор, то можна собі уявити, яку "радість" відвідувачі принесуть на собі чи навіть в собі додому...

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У ЗСУ підтвердили успішний удар по Чонгарському мосту

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк