30.07.2023, 11:01

"Головне - не засохнути": Ряд окупованих міст на Луганщині на 5 днів залишаться без води

Ряд оккупированных городов на Луганщине на 5 дней останутся без воды

Жителі низки міст так званої "ЛНР" на 5 днів залишаться без централізованого водопостачання. Понад 9 років окупанти не в змозі вирішити проблеми із водою на захоплених територіях.

Відсутність централізованого водопостачання та постійні перебої з водою – одна з головних проблем на окупованих територіях Луганщини. Вирішити цю проблему "влада" не змогла навіть на територіях, окупованих з 2014 року, повідомляє Час Пік.

Окупаційна влада зробила черговий "сюрприз" мешканцям Ірміно, Голубовки (до перейменування Кіровськ) та Кадіївки (до перейменування Стаханов). У цих містах з 1 серпня буде тимчасово припинено подачу води.

За інформацією підприємства "Луганськвода", подача води очікується орієнтовно до вечора 5 серпня.

Як заявила влада, подача води припиняється "вимушено, для проведення робіт із заміни аварійної ділянки магістрального водоводу".

Мешканці т.зв. "ЛНР" постійно скаржаться на перебої з водою, якість води, подачу води за графіком та часту відсутність водопостачання. Там, куди прийшов "руський мир", забули, що таке безперебійне централізоване водопостачання. Люди влітку радіють дощу, а взимку снігу...

Як зазначають обурені жителі "ЛНР", за 9 років уже можна було замінити труби по всій "республіці". За словами місцевих, вода у містах часто відсутня й без попередження про ремонти.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: