17.07.2023, 14:22

"Електрику та воду не чекайте, поки за мене на виборах не проголосуєте": Які ультиматуми ставить "мер" Лисичанська

Марина Гончар | Всі новини автора
новодружеск

Тимчасово окупований Лисичанськ Луганської області з приходом "руського миру" опинився на межі соціальної кризи, а нова "влада" викликає серйозне невдоволення серед мешканців. Так, місцевого гауляйтера Скорого мріють "відсунути" якомога далі від міської "адміністрації".

Про це повідомляють мешканці міста у місцевих сепаратистських чатах, передає Час Пік.

Свідки наголошують, що з моменту окупації нічого істотного для покращення ситуації в місті не робиться, а зарплати у так званих "муніципальних унітарних підприємствах" не виплачуються з лютого поточного року.

"І Скорого від Лисичанська відсунути.

Так, бо нічого не робиться і зарплати немає в МУПах із лютого ще. Літо пролітає швидко. Половина міста без води. А незабаром школи, садочки. І міський транспорт як їздить... У Пролетарськ пішки скільки надодишся", — пишуть люди.

Проте ситуація на цьому не закінчується. Сусіднє місто Новодружеськ, що знаходиться під протекторатом Лисичанська, також стало свідком нестачі важливих комунальних послуг. Жителям цього міста так званий "мер" заявив, що електрику та воду не буде надано доти, доки вони не підтримають його на "виборах". Проте слід нагадати, що подібні обіцянки вже лунали минулого року під час "референдуму", але проблеми залишалися невирішеними.

"А в Новодружеську взагалі сказав, що електрику і воду не чекайте, поки за мене на виборах не проголосуєте.
Тільки після виборів він щось робитиме. Таке вже минулого року під час референдуму проходили – електрику дали на 5 днів і відтоді немає, а минув уже майже рік”
, – скаржаться городяни.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Асортимент ЛНР": У мережі показали, чим заповнені полиці магазину Старобільська - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк