09.07.2023, 13:26

Окупанти у Сєвєродонецьку вимагають звіряння показань приладів обліку води, незважаючи на відсутність водопостачання у багатьох районах міста

Марина Гончар | Всі новини автора
северодонецк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області загарбники вимагають місцевих жителів з'явитися до "Сєвєродонецьк водоканалу" для "звіряння показань приладів обліку води" незважаючи на те, що водопостачання практично відсутнє в багатьох районах міста.

За інформацією, поширеною пропагандистською "владою", мешканці будинку мають з'явитися в "МУП "СВК" за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Б.Ліщини, б. 13 (2 поверх, кабінет №3) для "звіряння показань приладів обліку води" і "укладання договору на надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення", передає Час Пік.

Однак води у квартирах цього будинку просто немає...

У регіональних чатах люди діляться своїми спостереженнями, вказуючи на те, що місцева "влада" вимагає укладання договорів на послуги водопостачання, не забезпечуючи доступ до самої води. Вони відзначають, що навіть використання унітазів стає проблемою, оскільки вода відсутня або відключена:

"Натомість повісили оголошення, щоб договори укладали на воду, якої немає у квартирі. Унітазами, до речі, у другому під'їзді користуватися не можна. У відерце та на вулицю. Курчатова 29А".

Попри всі проблеми та невдоволення мешканців, окупаційна "адміністрація" продовжує проводити свої сумнівні заходи та вимагати виконання формальностей, ігноруючи реальні потреби та проблеми місцевого населення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в тимчасово окупованому Сєвєродонецьку "продовжуються ремонтні роботи". Місцевих робітників кидають на гроші, тож вони беруть у квартирах усе підряд.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Не кажіть, що в Україну": Як жителі Кремінної зібрались виїхати з окупації

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк