08.07.2023, 21:55

Проблеми з комунікаціями і "МФЦ", що не відбувся: у мережі з'явилися свіжі новини з Лисичанська

Марина Гончар | Всі новини автора
лисичанск - украина

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області ситуація продовжує залишатися напруженою та нестабільною. У місті постійно "гучно". З комунікаціями теж не все так райдужно, десь полагодили світло, але водночас перекрили воду. А нещодавно відкритий "МФЦ" вже не функціонує на повну силу...

Про це повідомляють місцеві жителі, які днями побували в місті, передає Час Пік.

В умовах такої нестабільності та обмежених ресурсів, жителі Лисичанська стикаються з низкою труднощів. Нещодавно, після урагану, вдалося відновити електропостачання, і, начебто, світло з'явилося. Проте, водночас, окупанти перекрили водопостачання.

Лисичанську останнім часом було гучно. Світло після урагану полагодили. Воду на вихідні перекрили, у кого вона була. Жарко. Похмуро", - пишуть люди.

Окупаційна "влада" продовжує "годувати" місцевих мешканців обіцянками щодо покращення умов життя у Лисичанську. Але реальна картина значно відрізняється від "казок" Скорого.

Нещодавно в місті відкрився так званий "МФЦ", в якому, нібито, було доступно аж 10 послуг. Місцеві писали про те, що видача паспортів тепер повинна піти швидше, але не минуло й тижня з моменту відкриття цього центру, як там уже не приймають документи на оформлення паспортів РФ.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "У місті працюють будівельники з прилеглих сіл, яких кидають на гроші": подробиці про "ремонтні роботи" у Сєвєродонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк