21.05.2023, 18:32

"Прильоти майже кожен день": Свіжі новини з окупованого Лисичанська

Марина Гончар | Всі новини автора
Лисичанськ

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області все далеко не так райдужно, як про це рапортує місцева "влада". Часом навіть найзатятіші "почекуни" не в захваті від того, що відбувається, адже за одинадцять місяців окупації, не спостерігають жодних істотних змін. Крім того, у місті дуже "гучно".

Про це повідомляють люди, які змогли додзвонитися до міста, в пропагандистських чатах, передає Час Пік.

На ГТВ сьогодні було "гучно". Місцеві розповідають, що у місті нічого не змінюється. Нарікають, що важко доставляти додому технічну воду з тимчасових резервуарів, особливо якщо відсутній транспортний засіб. Люди відвикли від комунікацій і вже зовсім не сподіваються на нормальне водопостачання та електрику:

"Хвилин 10 тому розмовляв з ГТВ. Вранці було гучно (повідомляється про "прильоти"), зараз нормально. Все як і раніше, кажуть нічого не робиться. Втомилися тягати воду. Вже не сподіваються на воду і світло. На ГТВ в деяких місцях є баки з технічною водою. Так, все як і раніше... Люди втомилися, але чекають змін і що все буде добре, що все налагодиться", — пишуть у місцевих групах.

Нагадаємо, трохи раніше в мережі з'явилася інформація про так званих "гостей", які серед білого дня можуть відвідати житлове приміщення. За словами учасниці чату, в районі ГТВ, до квартири, в якій проживає жінка, прийшли непрохані "гості". Причому їх не зупинило те, що господиня на той час була вдома.

У регіональних чатах також повідомляють про ситуацію в інших районах Лисичанська:

"Лисичанськ на зв'язку. Виїхали. У місті все нормально. Пролетарськ гучно. Березово - прильоти майже щодня",

"Добрий вечір! Дзвонила мені сьогодні сусідка з повороту Мельникова. У них жарко, останні 2 тижні без прильотів. Світло і газ є", - пишуть користувачі мережі.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: ЗСУ наближається до взяття Бахмуту у тактичне оточення, - Сирський

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк