02.05.2023, 12:33

"Усе для людей та міста": як "почекуни" радіють прибиранню у Сєвєродонецьку — відео

Альона Тихоненко | Всі новини автора
суботник

Окупанти у тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області продовжують розповідати міфи про те, що місто відновлюється та процвітає. А місцеві "почекуни" тільки й радіють прибиранню.

Нове відео опублікував Telegram-канал "Луганська область | Сєвєродонецьк" з посиланням на російські джерела, передає Час Пік.

На відео росіяни намагаються показати, що нібито місто оживає. На ролику можна побачити, що навіть на тракторі присутній російський знак: свастика. Працівники кладуть плитку, де вона раніше була. Повідомляється, що, імовірно, її розмародерили місцеві дачники. А "почекуни", серед яких переважно пенсіонери, радіють так званому "відновленню" міста.

Нагадаємо, що це лише гра росіян на камеру, а про те, що насправді відбувається в місті, вони мовчать. Також вони розповідають про відновлення Сєвєродонецька, використовуючи фейки, які місцеві легко помічають. Наприклад, нещодавно у мережі висміяли черговий фейк про "відновлення" Сєвєродонецька. На окупаційних ресурсах з'явилися кадри з нібито новими будинками у Сєвєродонецьку, проте користувачі мережі одразу спростували та висміяли цю інформацію.

Читайте також: "Ця влада вважає, що має право": кого заселяють до квартир сєвєродончан

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк