23.04.2023, 08:44

"Так і живемо": жителі Алчевська показали одне із "досягненнь" за роки життя в "руському мирі"

оккупированный Алчевск

Частину Донбасу було окуповано РФ ще 2014 року. З того часу, існуючи в очікуванні обіцяного "процвітання", жителі ОРДЛО забули що таке нормальне людське життя.

Колись багато хто з жителів ОРДЛО, як і кримчани, кричали: "Та хоч каміння з неба!", радісно зустрічаючи "руський мир". Настав час збирати каміння, повідомляє Час Пік.

Алчевськ - невелике місто на Луганщині, життя в якому завмерло з приходом "руського миру". Обіцяне окупантами "процвітання та благополуччя", про яке так мріяли місцеві "почекуни", так і не настало. Місто перетворилося на сірий, похмурий, глухий населений пункт, в якому панують розруха, зневіра, страх та безвихідь.

Алчевськ перетворився на чергову базу росіян, у місті приїжджих чоловіків більше ніж місцевих. В окупованому Алчевську мобілізували навіть "рятувальників"...

За роки життя у "руському мирі" жителі Алчевська забули, що таке якісні комунальні послуги, що таке затишне комфортне життя. Очікування та реальність виявилися надто далекі один від одного.

Жителі Алчевська показали в мережі одне з "досягнень" республіки за роки життя у "руському мирі". Окупаційна "влада" не може навіть забезпечити городян якісним водопостачанням. Мало того, що вода з'являється в кранах не щодня, так вона ще й непридатна для вживання.

"Вода в Алчевську йде не щодня, зате коли вона є, то така...

Прати у ній страшно, мити посуд теж, готувати тим більше. Як купатися – не зрозуміло.

Хіба що унітаз змити, але його потім фіг відмиєш.

Так і живемо", - пишуть у мережі місцеві жителі.

До речі, така сама ситуація з водопостачанням й в містах т.зв. "ДНР". Там так само з 2014 року чекають на обіцяне "процвітання". У Донецьку, наприклад, люди мріють просто нормально прийняти душ...

Звичайно ж, "влада" реагує на скарги населення та знаходить "винних". І вже традиційно, у всіх бідах винні – Україна та погода. І доки російські загарбники продовжують обіцяти, мешканці окупованих населених пунктів Донбасу продовжують мріяти про нормальне життя.

Читайте також: "Бавовна" в Алчевську: окупанти показали наслідки "привіту" від HIMARS

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк