14.02.2022, 11:47

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко відвідав Луганську область

Ольга Романец | Всі новини автора
Ляшко

У рамках робочої поїздки міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко відвідав Луганську область. Супроводжували його заступник голови облдержадміністрації Катерина Безгінська та директор Департаменту охорони здоров'я ОДА Юрій Стогнієв.

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА, передає Час Пік.

Спочатку Віктор Ляшко відвідав КПВВ "Станиця Луганська", де поспілкувався з медичним персоналом безкоштовних пунктів тестування та щеплення проти коронавірусу.

"Сьогодні Україна має потужну підтримку від Литви, яка передає нам вакцину Johnson and Johnson для щеплення українців, зокрема з тимчасово окупованих територій на пунктах пропуску. Це дозволить нам захистити ще більше наших громадян від тяжкого перебігу коронавірусної хвороби", - зазначив міністр.

Також він відвідав Станично-Луганську центральну районну лікарню. Там він поспілкувався щодо виплат підвищеної заробітної плати.

"За словами лікарів, коштів по пакетам НСЗУ достатньо, щоб і надалі платити необхідний рівень заробітної плати", - йдеться в повідомленні.

Крім того, Віктор Ляшко поцікавився ходом вакцинальної кампанії та можливостей для розгортання додаткових ліжок у разі збільшення кількості інфікованих COVID-19, або ж у разі загострення ситуації на фронті.

Ляшко

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк