21.10.2021, 16:42

"Лисичанськводоканал" запрошує жителів міста взяти участь у відкритому обговоренні інвестиційної програми на 2022-2026 роки

лисичанскводоканал

Жителів Лисичанська запрошують взяти участь у відкритому обговоренні довгострокової інвестиційної програми "Лисичанськводоканалу".

Відповідна інформація оприлюднена на сайті підприємства, передає Час Пік.

"На виконання вимог п. 2.1 "Порядку проведення відкритого обговорення проєктів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг", затвердженого постановою НКРЕКП від 30.06.2017 року № 866, ЛКСП "Лисичанськводоканал" повідомляє про проведення 2 листопада 2021 року о 10:00 за адресою: вул. Жовтнева, 16, м. Лисичанська відкритого обговорення проєкту Плану розвитку (довгострокової інвестиційної програми) на 2022-2026 роки", - йдеться в повідомленні.

Заявки для участі у заході, а також зауваження та пропозиції до проєкту Плану розвитку можна подавати:

Охочих взяти участь попереджають, що у зв'язку з пандемією COVID-19 відкрите обговорення проводитиметься з дотриманням належного рівня безпеки або в режимі онлайн-трансляції. Всіх зацікавлених осіб заздалегідь повідомлять про формат проведення заходу.

З проєктом інвестиційної програми можна ознайомитись ]]>за посиланням.]]>

Читайте також: "Укрпошта" звернулася до жителів Лисичанська: що обов'язково потрібно зробити

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк