13.01.2024, 13:40

В Україну з офіційним візитом прибув очільник МЗС Франції

Стефан Сежурне

Новий очільник Міністерства закордонних справ Франції Стефан Сежурне прибув до Києва. Це його перший закордонний візит на посаді.

До Києва з візитом прибув голова Міністерства закордонних справ Франції Стефан Сежурне. Про це повідомляє МЗС Франції, передає Час Пік.

"Стефан Сежурне прибув до Києва для своєї першої поїздки на місце подій, щоб продовжити французьку дипломатичну діяльність і підтвердити відданість Франції своїм союзникам і цивільному населенню", – йдеться у повідомленні МЗС.

Планується, що під час візиту Стефан Сежурне зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським.

"Вже майже два роки Україна перебуває на передовій лінії захисту свого суверенітету та забезпечення безпеки Європи. Допомога Франції має довгостроковий характер. Ось з чим я приїхав до Києва під час своєї першої поїздки", – написав глава МЗС Франції на своїй сторінці в мережі Х (відомої раніше як Twitter).

Зустріч планувалася раніше, коли французьке МЗС очолювала Катрін Колона. Однак через стрімкі перестановки у французькому уряді замість неї з візитом до Києва прибув Стефан Сежурне, призначений на цю посаду 11 січня 2024 року.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк