12.01.2024, 20:23

Заяви Безуглої про вихід із партії та фракції "Слуга народу" ухвалили: подробиці

Марина Гончар | Всі новини автора
безуглая

Нардепка та заступниця голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Мар'яна Безуглая заявила, що офіційно вийшла з фракції та партії "Слуга народу".

Про це вона написала в месенджері Telegram, передає Час Пік із посиланням на ]]>офіційний канал]]> політика.

"Мої заяви на вихід із партії та фракції "Слуга народу" офіційно ухвалили", - написала Безугла.

Вона додала, що продовжить працювати над проєктами з національної безпеки та оборони "ще з більшою інтенсивністю та відкритістю".

Водночас жодних заяв на офіційних сайтах Верховної Ради чи "Слуги народу" з цього приводу немає.

Зазначимо, що народний депутат офіційно може вийти, увійти чи перейти з однієї депутатської фракції чи групи до іншої у парламенті лише після оголошення цього спікером під час пленарного засідання.

Нагадаємо, 5 січня нардепи проголосували за зняття Мар'яни Безуглої з посади заступника голови Комітету з питань безпеки, оборони та розвідки.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: Кабмін продовжить виплати переселенцям ще на пів року: але не всім

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк