22.12.2023, 13:05

До Києва з візитом прибув новий глава МЗС Польщі Радослав Сікорський

Радослав Сикорский

Новопризначений міністр закордонних справ Польщі прибув із візитом до Києва. Радослав Сікорський оприлюднив фото з української столиці.

До Києва з візитом прибув новий голова МЗС Польщі Радослав Сікорський. Про це він сам повідомив на своїй сторінці в мережі Х (відомій раніше як Twitter), повідомляє Час Пік.

"Перший візит за кордон. Вже тут", – написав Сікорський у соцмережі Х.

Деталі візиту офіційно не повідомляли.

За інформацією польських ЗМІ, Сікорський планує зустрітися з українськими депутатами. Польське радіо RMF24 повідомляє, що під час візиту Сікорський виступить у Верховній Раді. Однак подробиці візиту тримаються в таємниці з міркувань безпеки.

Поки що невідомо, чи зустрінеться новий глава МЗС Польщі Радослав Сікорський із президентом України Володимиром Зеленським.

Приїзд Сікорського став першим візитом чиновника з країн Євросоюзу після того, як Рада ЄС підтримала відкриття переговорів щодо вступу України до ЄС.

Пропонуємо до перегляду:

Напередодні новорічних свят гурт FoxBox презентує свою нову роботу "Новий рік". Пісня заряджена драйвом та святковим настроєм, тож не пропустіть прем’єру. Композиція входить до альбому "Задля тебе".

Дивіться також:

Пісня гурту FoxBox "Задля тебе" закликає у цей непростий для всіх українців час оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: