21.11.2023, 23:51

"В України та світу є 3-4 місяці для підготовки": Данілов про можливі наслідки президентських виборів у РФ

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Данілов

У Росії можлива масштабна мобілізація після президентських виборів, які мають відбутися 2024 року.

Про це сказав секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов під час виступу на форумі Halifax International Security Forum, передає Час Пік з посиланням на ]]>сайт РНБО.]]>

За його словами, Росія готується до тривалої війни. Окрім того, що Кремль відносно стійкий до санкцій, він продовжує виділяти значну частину коштів на оборонну сферу.

"Президентські вибори у РФ 17 березня 2024 року – знакова дата для Кремля. Після чергової інтронізації Путіна відбудеться цементування режиму, по суті руки будуть розв’язані. Тому в України та світової спільноти є 3-4 місяці для відповідної підготовки", — вважає Данілов.

Він зазначив, що метою країни-агресорки є знищення української державності та етносу. Росія становить загрозу Європі та світовому порядку загалом.

"Ми вважаємо, що найбільш ефективним способом унеможливлення повторної агресії є контрольована декомпозиція росії на декілька частин. Адже розпад росії автоматично призведе до демонтажу путінського режиму, десуверенізації рф, а також її денуклеаризації й демілітаризації", — додав секретар РНБО.

Пропонуємо до перегляду:

Гурт "FoxBox" презентує свій новий трек "Тікаю" з альбому "Задля тебе".

Кліп створено за сприяння лисичанської студії "Час Пікчерс продакшн". Продюсер проєкту Vit Richer.

Дивіться також:

Читайте також: Україна має право ліквідувати Путіна, якщо буде така можливість, - Зеленський

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк