04.11.2023, 11:39

В Україну прибула президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн

В Украину прибыла президент Еврокомиссии Урсула фон дер Ляен

Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляйєн 4 листопада прибула до Києва. Її особисто зустрів президент України Володимир Зеленський.

Глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн заявила, що метою її візиту до України є підбиття підсумків з низки питань. На сьогодні заплановано її виступ у Верховній Раді, повідомляє Час Пік.

"Приємно повернутися до Києва під час мого шостого візиту під час війни", – написала фон дер Ляєн у Х (Twitter).

За словами глави Єврокомісії, найважливішим повідомленням, з яким вона їде до Києва, є "запевнення, що ми стоятимемо поряд з Україною стільки, скільки буде потрібно".

Урсула фон дер Ляєн наголосила, що мета її приїзду в Україну - "обговорити шлях України до вступу в ЄС, фінансову підтримку для відновлення України як сучасної, процвітаючої демократії".

Нагадаємо, що про приїзд фон дер Ляйєн раніше повідомляла Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина. Вона сказала, що візит відбудеться напередодні оприлюднення звіту про прогрес України та інших кандидатів на вступ до Євросоюзу. За словами Стефанішиної, очікується, що рішення буде позитивним.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк