26.04.2022, 22:21

Загинув "народний мер" і ще купа народу: Гайдай розповів про наслідки вибуху газу в захопленій мерії Кремінної

Марина Началова | Всі новини автора

Російські окупаційні війська продовжують намагання здійснити прорив на Луганщині, але несуть великі втрати, в тому числі через свою необачність.

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай озвучив коротке вечірнє зведення про ситуацію в регіоні 26 квітня, передає Час Пік.

Він повідомив, що окупанти зосередили свої зусилля на Рубіжному та Попасній. Зокрема жадають підійти до Сєвєродонецька та Лисичанська через Золоте, але ЗСУ всі їхні атаки відбивають. Росіяни не можуть просунутися.

За словами Гайдая, росіяни ще не кинули всі сили: вони намагаються хоча б десь закріпитися, а потім вже туди кидати всі сили, щоб розвинути успіх, що поки їм не вдається, ворог несе великі втрати.

Гайдай повідомив подробиці вчорашнього вибуху в Кремінній на нараді так званого "народного мера" з силовиками, що зрадили Україну. За словами очільника області, вибухи газу сталися у двох будівлях - мерії і так званої "міліції".

"І там, і там величезні втрати. В будівлі мерії загинув так званий "народний мер" і ще купа народу, плюс на першому поверсі під ними було десь 30 охоронців. Плюс був хтось з ФСБ. У "міліції" теж дуже багато так званих силовиків загинуло", - повідомив Гайдай.

Він також заявив, що Путін ненавидить українців, саме тому віддає команди своїм окупантам винищувати наш народ.

Як повідомлялося, на Луганщині відбулася перша організована евакуація з Білогорівки.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк