20.03.2024, 12:39

Changan в Україні — надійність та безпечна їзда

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Changan авто в Україні — надійність та безпечна їзда

Changan авто з'явилися в Україні восени 2023 р. Саме тоді було презентовано лінійку кросоверів у спортивному стилі з Китаю. За словами виробника, в машинах встановлені турбомотори та японський автоматичний автомат Aisin.

Особливість нових моделей Чанган, які постачаються на ринок України — це недорогі моделі з відмінною якістю збірки, оснащені системою повного приводу. Також в автомобілях встановлені сучасні технології безпеки, завдяки яким можна уникнути аварій на дорозі.

Китайська компанія займається виробництвом транспортних засобів з 1957 р. У 1993 р. підприємство вперше випустило машини під власним унікальним брендом. У Китаї компанія займає одне з місць першої п'ятірки автовиробників у країні.

Чому саме кросовери?

Саме кросовери представлені компанією Changan в Україні, адже така модель має великий попит. Це сімейний транспортний засіб, в якому є місткий багажник. Також автомобіль економно витрачає паливо. Фахівці відносять кросовер до чогось середнього між позашляховиком та моделлю універсал.

Кросовери ніби створені для комфортного переміщення містом. Салон дивує своєю місткістю, у цьому машина виграє у хетчбека.

Якщо ви часто їздите за місто на природу або в сільську місцевість, Чанган кросовер те, що потрібне для подолання нерівної дороги. У салоні можна розмістити велику родину, а в багажнику покупки з магазину.

Автомобілі з автосалона Changan, маючи високу потужність, легко долають перешкоди. Якщо порівняти кросовер із позашляховиком, першим простіше керувати, коли йдеться про поїздки вузькими вулицями. Маневреність набагато вище. Машини Чанган в Україні мають чудову керованість, коли рухаються з високою швидкістю.

Бюджетна вартість автомобілів з Китаю дозволяє вибрати для себе та сім'ї надійний транспорт для різноманітних поїздок. Така машина не підведе на трасі. Вартість технічного обслуговування помірна, не потрібно переплачувати за деталі у разі їх зношування.

Де придбати надійний автомобіль Чанган

Придбати машину в Україні можна на офіційному сайті Чанган. На сайті можна ознайомитись з характеристиками кожної моделі. Усі машини виконані в спортивному дизайні та представлені у трендових кольорах.

Для безпеки їзди в авто передбачена системи попередження про фронтальне зіткнення та екстреного гальмування. У кросоверах встановлена акустична система із 7 динаміками Соні — те, що високо оцінять меломани.