28.12.2023, 20:06

На всі випадки життя: чотири сукні, які варто купити на розпродажі

Ольга Станішевська | Всі новини автора
сукня

Ми звикли носити штани, джинси й спортивні костюми, бо це зручно. Але жоден предмет гардероба не тішить жіночу самооцінку так, як новенька дизайнерська сукня. Скільки їх має бути в базовому гардеробі? Стилісти вважають, що мінімум чотири: повсякденна, маленька чорна, коктейльна, сорочка. Читайте статтю до кінця, щоб дізнатися, які фасони вибрати та з чим їх носити.

Дуже вигідно купити сукню від топового українського чи зарубіжного дизайнера з хорошою знижкою пропонує Київський ЦУМ. В інтернет-магазині триває великий новорічний розпродаж, кур'єрська доставка по Києву та «Новою поштою» по Україні здійснюється безкоштовно. Реєстрація на сайті активує програму лояльності. Що більше покупок, то вищий рівень клієнта, а відповідно — більша вигода. Втім, навіть нові покупці отримують додаткові 10% знижки на перше замовлення — за підписку на розсилку. Вигода очевидна, тож нумо вибирати сукні!

Сукня на кожен день

Універсальний жіночий гардероб складно уявити без базової сукні. Якщо хочете знайти модель, яка довго не вийде з моди, зверніть увагу на лаконічні та стримані варіанти. Наприклад, від Fox lingerie, Herve Leger, AllSaints, Poustovit. Такі завжди можна урізноманітнити за допомогою правильно підібраних ефектних аксесуарів і взуття.

Практичний фасон на кожен день — сукня-трапеція вільного крою. Звужена верхня частина та розширений низ мають чудовий вигляд на будь-якій фігурі. Вбрання личить і струнким мініатюрним красуням, і розкішним дівчатам plus-size.

Маленька чорна сукня

Легендарна little black dress — найбажаніша річ у гардеробі сучасної жінки. Свої варіації на тему пропонують Herve Leger, AllSaints, MUGLER, Patou, Nué та інші відомі бренди. Це елегантні моделі, які можна вдягнути за різної нагоди — від ділової зустрічі до романтичного побачення чи світського виходу.

Якщо не любите темні відтінки, зверніть увагу на сукні білого кольору. По суті, та сама вічна класика, тільки контрастного відтінку.

Коктейльна сукня

На відміну від вечірнього, коктейльне вбрання більш стримане. Зазвичай довжина таких суконь трохи вища від коліна, комірців і рукавів немає. Дизайнери відшивають їх із легких, здавалося б невагомих матеріалів, наприклад атласу чи шовку, але можливі й інші варіанти. Для урочистих виходів модель ідеальна. Якщо шукаєте саме таку, зверніть увагу на колекції виробників SIX бренд, BEVZA, Frolov.

Сукня-сорочка

Ще один винахід легендарної Коко Шанель. Дизайнерка стилізувала чоловічу сорочку настільки вдало, що ми стали носити її і вдень, і ввечері — у будь-якому випадку, коли постає питання «Що вдягнути?». А змінити загальний настрій аутфіта відповідно до ситуації завжди допоможуть вдало підібрані аксесуари.

Модні сукні-сорочки (або сукні-блейзери) шукайте в колекціях AllSaints, Bimba Y Lola, SIX бренд, Nanushka та інших виробників. Усі вони різні за настроєм, але точно варті вашої уваги.

теги: