14.12.2021, 14:13

Три оригінальні ідеї упаковування незвичайних подарунків

Віктор Білий | Всі новини автора
оригинальные идеи упаковки

Кожен раз, коли наближаються новорічні свята, тема подарунків і їх пакування хвилює найбільше. Що і коли купувати, як упакувати, щоб було оригінально, чи підійде пакування незвичайної форми? Якщо набридло купувати подарункові пакети та упаковувати подарунки в декоративний папір, пропонуємо кілька ідей для нестандартного підходу до подарункового пакування.

3 способи пакування подарунків

  1. Журнали або газети

Щоб оживити кожен подарунок, додати трохи кольору і неповторності, замість декоративного паперу можна загорнути його в журнал або газету. Для цієї мети можна підібрати барвисті сторінки журналу, відповідного інтересам одержувача або суті самого подарунка.

Читайте також: Варіанти подарунків з ухилом на розвиток логіки

Використовуючи цю ідею, продумайте вибір окремих сторінок, щоб вони відповідали один одному за кольором. Рвані та потерті краї тільки додадуть кольору, тому не потрібно боятися експериментів і того, що щось може вийти не ідеально.

Наприклад, для ентузіастів подорожей можна використовувати карти, для фанатів фільмів про супергероїв - комікси, а для кулінарів-любителів – газети з рецептами.

Обов'язково зверніть увагу на те, чи не брудняться журнальні або газетні сторінки. В іншому випадку в них краще не упаковувати сам подарунок - наприклад, одяг або інші предмети, які можуть зафарбуватися друкарською фарбою. Тоді найкраще покласти подарунок в коробку та обернути її.

  1. Пляшка або банка

Звичайна банка також може бути відмінною спакуванням для подарунка. Щоб пакування було більш вишуканим, вам знадобиться тільки стрічка або шнурок і кілька різдвяних аксесуарів.

Інші ідеї: Якщо в якості подарунка задуманий подарунковий сертифікат або квиток на відвідування будь-якого заходу, можна помістити його в декоровану пляшку. Також він може бути оформлений у вигляді диплома або упакований в коробки різного розміру.

Читайте також: 7 ідей подарунків до Нового року

  1. Подарунок як форма упаковування

Якщо подарунок - це набір різних елементів, наприклад, кухонного приладдя або косметики, можна упакувати його в коробку або сумочку, але також можна використовувати сам подарунок як упакування (наприклад, кухонне приладдя), пакування буде являти собою рукавицю, тобто елемент подарунка. Все, що потрібно - це красива композиція, перев'язана стрічкою, і подарунок готовий.

Інші ідеї: косметику можна упакувати аналогічним чином: масажна рукавичка відмінно підійде, як упаковування, а ароматні чаї в красивій (відкритої) банці, чашці.

Кожну з цих ідей можна вільно змінювати: наприклад, покладіть ваучер на курс кулінарії в рукавицю з кулінарними приладдями, в банку додайте сухі інгредієнти для тесту з доданим рецептом.