20.08.2021, 15:04

Як прикрасити будинок осіннім листям

Ольга Ранська | Всі новини автора

Осінь – чарівна пора року. Є настільки красиві Осіннє листя, що хочеться використовувати їх для прикраси інтер'єру.

Наприклад, з осіннього листя можна зробити ось таку підвіску (мобіль). А щоб листя довше на розсипалися, їх можна попередньо занурити в розтоплений на водяній бані віск або парафін.

Ще можна засушити листя за допомогою гліцерину. Для цього гліцерин розводять водою в пропорції 1:2 та на кілька днів замочують в ньому листя. Виймати лист з розчину можна, коли він стане прозоро-мереживним, а його колір посилиться й закріпиться. Потім дайте йому добре просохнути.

Таким листям можна обклеїти скляну банку, використовуючи клей ПВА або спеціальний клей для декупажу. А якщо помістіть всередину банки свічку, то у вас вийде осінній виріб – світильник. Хоча в цьому випадку можна використовувати листочки, які просто кілька днів полежали під пресом.

Крім цього листя можна наклеїти на свічки, гарбуза та інші поверхні.

 

Осіннє листя можна і заламінувати за допомогою прозорої самоклеючої плівки, помістивши листя між двома її шарами (липка сторона — всередині), а потім просто виріжте листочки по контуру. А виконавши дироколом в них дірочки, можна зробити осінню гірлянду і прикрасити будинок.

  

А ще можна прикріпити до них магнітики і прикрасити холодильник.

 

З осіннього листя також можна зробити картину (колаж) і повісити її на стіну.

картина

А за допомогою двостороннього скотча легко зробити вінок з осіннього листя.

Дізнайтеся, як можна зробити ковдру в осінньому листі