Інтраоральний сканер Medit I600. Призначення та характеристики приладу

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Інтраоральний сканер Medit I600 призначений для проведення сканування ротової порожнини перед оперативними втручаннями, встановленням протезів, імплантацією, естетичною реставрацією. Пристрій сприяє отриманню високоякісних знімків, які виводяться на екран монітора.

Прилад випускається південнокорейським брендом Medit. Він пройшов усі необхідні технічні випробування, сертифікований для застосування в стоматологічній практиці. Пристрій має такі технічні характеристики:

  • підключення до мережі за рахунок двометрового кабелю USB 3.1 Gen1;
  • забезпечення швидкості сканування на рівні до 35 кадрів на секунду;
  • використання технології 3D-in-motion для отримання деталізованого зображення, на якому можна виявити приховані патології;
  • нахил дзеркала 45 градусів для спрощеної діагностики важкодоступних ділянок, зокрема ретромолярної зони, зубів "мудрості";
  • розмір насадки 22.2*15.9 мм, що сприяє її комфортному утриманню в руці.

Пристрій комплектується швидкознімною насадкою з реверсивним механізмом установки. Це означає, що можна підібрати її оптимальне положення залежно від обстеження верхньої або нижньої щелепи. На корпусі розташовується всього одна кнопка ввімкнення/вимкнення для зручності управління.

Переваги використання інтраорального сканера

Інтраоральний сканер Medit I600 ефективно застосовується стоматологічними клініками та кабінетами під час проведення різноманітних діагностичних процедур. Його популярність пов'язана з такими плюсами, які він забезпечує:

  1. зносостійкість корпусу, стійкого до підвищених температур - це дає змогу багаторазово дезінфікувати насадку в автоклаві за температури до 134 градусів;
  2. невелика вага всього 245 грамів для зручності утримання приладу в руці без втоми;
  3. точність виконання діагностики завдяки повній дузі 10.9μm±0.98;
  4. просте і швидке підключення до ноутбука за допомогою стандартного USB-C кабелю;
  5. легкознімна насадка, що дає змогу відокремлювати її від корпусу і вставляти назад лише одним рухом.

Представлена модель інтраорального сканера вирізняється зручністю використання і технічного обслуговування. Вона не викликає складнощів в експлуатації, тому може ефективно застосовуватися без тривалого вивчення інструкції навіть недосвідченими стоматологами-початківцями.

Для стоматологічних клінік купівля такого девайса стає перспективним вкладенням, адже стійкість компонентів дає змогу використовувати інтраоральний сканер багато років без втрати первинних технічних можливостей. Модель належить до середньоцінового сегменту для цієї категорії продукції, але при цьому її функціональні характеристики не викликають нарікань.

Джерело: сайт meddent.com.ua