25.01.2024, 15:49

Лайфгаки для самостійного вивчення англійської мови без зайвих зусиль

Ольга Станішевська | Всі новини автора

 

Опанування англійської мови може бути дуже цікавим та захопливим заняттям, навіть якщо ви маєте геть інакші асоціації з цим процесом. Сьогодні ми підготували дуже багато корисного матеріалу, який навчить вас вчитися самостійно та без докладання великих зусиль. Ці лайфгаки будуть корисними як для новачків, так і для людей, які здатні повідомити про зникнення свого багажу в аеропорту. Поїхали!

Як вчити англійську мову самостійно та не загубитися в інтернеті

Якщо ви вирішили вивчати мову самостійно, вірогідно, навчальні матеріали ви почнете шукати в інтернеті. Це водночас слушне рішення і руйнівне. Бо в інтернеті є така велика купа підручників та уроків, що ви можете просто загубитися між ними, незнаючи, що обрати, або ж хаотично вивчаючи то одну тему, то іншу. Аби такого не сталося з вами, ми радимо почати вивчення англійської мови самостійно за допомогою інтерактивних підручників, які дають змогу опановувати знання за рівнями. Такі підручники є на сайті Booyya і вони мають наступні переваги:

  • містять вичерпну інформацію з граматики та лексики, завдяки чому вам не доведеться шукати додаткові матеріали;
  • дають змогу крок за кроком опановувати всю англійську мову;
  • включають багато інтерактивних матеріалів, як то відео, аудіо, тести;
  • складені сучасними педагогами та присвячені актуальним темам – можна і про криптовалюту дізнатися, і про електромобілі Ілона Маска поговорити.

 

Інтерактивні підручники дають змогу організувати домашнє вивчення англійської мови, як на курсі з викладачем. Тобто, ви отримаєте вичерпні пояснення складних тем, зможете практикуватися у говоріння та перевіряти успішність засвоєних знань – все це самостійно!

Як не занудьгувати за навчанням

Якими б цікавими не виявилися підручники, часом вчитися стає нудно. Аби такого не трапилося та ви не потрапили в обійми прокрастинації, скористайтеся нашими порадами, як цікаво вчити англійську самостійно:

  • Працюйте в міру. Втома – це ворог вашого успіху. Тому не варто прагнути вивчити все за один день. Краще займатися по 30 хвилин, але щодня.
  • Дивіться розважальний контент. Якщо бажаєте більше заглибитися в англійську, переглядайте те відео та читайте ті книги, які принесуть вам позитивні емоції.
  • Навчайтеся разом з друзями. Знайдіть компанію, аби вчитися разом з другом, мати змогу практикуватися у використанні англійської та мотивувати одне одного (або ж змагатися, у кого вийде краще).
  • Використовуйте знання на практиці. Спілкуйтеся англійською, навіть якщо поки у вашому словнику є лише 30 слів. Знаходьте друзів в інтернеті або ж просто говоріть англійською зі своїм котом (йому точно все одно до ваших помилок).
  • Хваліть себе. Вчіться помічати не лише провали, але й успіхи. Бо якщо ви самі не будете себе підтримувати, тоді хто це зробить? Хваліть навіть за кожне пройдене заняття у підручнику, тест, зданий на 3 бали з 5. Бо навіть невпевнений крок вперед у будь-якому разі приведе вас до нових досягнень. 

Успіхів! У вас вийде!