25.01.2024, 13:10

Для вас працює «Фабрика Комфорту»

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Якісна продукція, не менш якісні послуги - все це пропонує інтернет-магазин з відповідною назвою. Це не перебільшення, адже у співпраці з «Фабрикою комфорту» ви дійсно отримаєте можливість зробити свою оселю затишною і комфортною!

Мінімум часу - максимум комфорту 

Коли в будинку робиться ремонт, варто оновити не лише шпалери та декор. Справжнього затишку додадуть й новенькі вікна, двері, встановлені на них жалюзі тощо. Тому не гайте часу і поспішіть до інтернет-магазину https://fabkom.com.ua/uk/. Навіщо? Щоб скоріше засклити квартиру найкращим чином і отримати бездоганний результат! Адже понад 15-річний досвід роботи - це певна гарантія якості, надійності та вашого задоволення.

Що пропонує «Фабрика комфорту» 

Доступні ціни та гарантія якості - ось основні універсальні пропозиції. Вони повною міру характеризують такі товари та послуги: 

  • двері та вікна з металопластику; 
  • покриття для підлоги; 
  • обладнання лоджій та балконів ззовні та зсередини, включно з послугами утеплення; 
  • захисні ролети, жалюзі, а також ролштори тощо.

Як бачите, тут ви можете не лише придбати все необхідне, а й отримати послуги з його встановлення. Крім того, можливе виготовлення за індивідуальним замовленням.

Комфорту багато не буває 

Почнемо від входу, що є справжнім початком будь-якої оселі. Інакше кажучи, розглянемо: 

  1. Двері. До речі, «Фабрика комфорту» пропонує різні варіанти не лише вхідних, а й міжкімнатних дверей. Приміщення виграють від встановлених розсувних перегородок. Та й додаткова фурнітура у вигляді замків та петель, ручок та ін. Тут у широкому асортименті. 
  2. Підлога. В залежності від своїх вподобань ви можете викласти її ламінатом або вінілом. 
  3. Пластикові вікна.

Крім того, скориставшись послугами «Фабрики комфорту», можна засклити лоджію чи балкон, встановити дерев’яні чи пластикові підвіконня, оздобити вікна металевими решітками та тканинними ролшторами.

Замовляйте свій ремонт! 

Щоб провести повноцінний якісний ремонт, необхідно виконувати його за допомогою лише якісних матеріалів. Саме тому вам - на «Фабрику комфорту»! Оберіть умови оплати та спосіб доставки, зручні для вас. Після цього вам потрібно лише обрати товар та натиснути кнопку «Купити», заповнивши наступні графи. Все інше за вас зробить консультант, який зателефонує вам і уточнить усі позиції.  Також ви можете скористатися можливістю окремих ремонтних або будівельних послуг, зателефонувавши за вказаним номером.

теги: