29.09.2023, 13:02

Бренд №1 серед грилів – Broil King

Олег Білоусов | Всі новини автора
газовий гриль Broil King

Порівняно з іншими варіантами, газові грилі дають відмінні результати з точки зору здорового харчування. Газовий гриль Broil King допоможе вам приготувати смачні, оригінальні та поживні страви. Відкрийте для себе переваги газового грилю Broil King, який забезпечить вам доступ до корисної та смачної їжі цілий рік.

Який гриль кращий?

Найчастіше вибираються пристроями, що дозволяють готувати їжу на відкритому повітрі, безумовно, є грилі. Існує три типи таких пристроїв:

  • Газові грилі – працюють на природному газі чи газі з пропан-бутановою сумішшю. Вони зручні у використанні, гасять страви під кришкою, що ефективно скорочує час приготування страв, їх можна комбінувати з різними аксесуарами.
  • Вугільні грилі – під металевими решітками є місце для деревного вугілля або брикетів, що після розпалювання вогню та вичікування відповідного часу дозволяє приготувати гарячі страви. Нестача вугільних грилів у тому, що вони трудомісткі, оскільки розпалювання займає чимало часу.
  • Електрогрилі – працюють від електрики, їх можна використовувати у місцях, де є розетки. Зручні та практичні пристрої, за принципом дії, дуже схожі на електричні духовки.

Відповідь на питання, який гриль найкращий, ніколи не буде однозначною. Проте дослідження свідчать, що з погляду здорового харчування варто звернути увагу на газові грилі Broil King.

Чому газовий гриль Broil King – найкраще рішення?

Дослідження, проведені різних типах пристроїв, показують, що з них має свої переваги. Проте з погляду харчової цінності та приготування корисних для здоров'я страв газові грилі є найкращими. Це з тим, що грилі, які працюють на природному чи балонному газі, мало виділяють ніяких шкідливих речовин. Це дуже важливо, оскільки в процесі приготування на грилі інгредієнти не втрачають своєї харчової цінності та не потрапляють у них небезпечні субстанції.

Тому можна сміливо сказати, що страви з газового грилю Broil King корисні та навіть найбільші фанатики здорового харчування можуть вільно урізноманітнити свій раціон, готуючи соковиті та ароматні страви на природі.

Broil King – це найвідоміша марка грилів. Цікаво, що хоча багато хто вважає Broil King американським грилем (мається на увазі США), насправді це канадський бренд. Broil King – це не тільки газові грилі, це також:

  • грилі вугільні,
  • коптильні,
  • керамічні грилі,
  • грилі на пелетах.

У пропозиції бренду враховано всі види приготування на грилі та копчення, що робить весь процес різноманітним з метою отримання найкращого, вишуканого смаку.

Дві найреволюційніші технології – це пальники Dual Tube, що дозволяють отримати однакову температуру на всій поверхні грилю, і ароматизатори Flav-R-Vawe, що надають м'ясу неповторного аромату. У фірмових магазинах Broil King є практично всі газові грилі, доступні в Україні.

Бренд Broil King постійно удосконалює свій дизайн. Завдяки цьому вони з часом не втрачають своєї якості, ні функціональності. Ідеально адаптовані до потреб користувачів вони створюють найкращі умови для приготування на грилі.

Попри думку скептиків, здорове харчування не обов'язково має бути нудним. Якщо у вашому будинку є кілька основних побутових приладів на вибір, домашня коптильня, а до цього комплекту ви додасте сучасний газовий гриль Broil King, ваша кухня ніколи не буде наповнена штампами, а страви завжди будуть напрочуд смачними.

теги: