06.04.2023, 15:14

Що впливає на вартість укладання бруківки

Олег Білоусов | Всі новини автора
бруківка

Облаштування простору прибудинкової території потребує чимало сил та вкладень. Якщо, наприклад, потрібно, щоб простір між калиткою та самим будинком був добротно та естетично оброблений, для цієї мети можна використовувати тротуарну плитку або бруківку.

Укладання бруківки це робота, яку, з одного боку, можна виконати самостійно, але якщо у вас немає потрібних інструментів чи знань у цій галузі, краще скористатися за допомогою професіоналів. Майстри компанії «Kyiv-Stroy» зроблять це грамотно, до того ж зможуть запропонувати цікаві візерунки з матеріалу різних кольорів. Вибір різних видів малюнків та кольорів бруківки настільки великий, що кожен знайде щось для себе.

Чинники, що впливають на вартість укладання бруківки

Від чого залежить ціна на укладку бруківки в Києві, можна зрозуміти, проаналізувавши низку факторів, основними з яких є:

  • малюнок та форма матеріалу. Ціна безпосередньо залежатиме насамперед від складності геометричного малюнка. Якщо це простий квадрат або прямокутник, то процес монтажу буде відносно простим. Укладання більш складних геометричних форм, відповідно, буде більш трудомістким, а значить буде вищою за вартість.
  • обсяг робіт. Кількість виробів для укладання обернено пропорційно на вартість 1 м квадратного монтажу. Тобто, що більше обсяг укладання, то менше коштуватиме монтаж 1 кв. м.
  • послуга «під ключ». Комплекс монтажних робіт може значно знизити вартість послуги загалом, оскільки у деяких випадках підготовчі та допоміжні види робіт не обов'язкові. Тому ця послуга від компанії «Kyiv-Stroy» стане більш виправданою економічно.

Переваги бруківки у прибудинковій території

  • Бруківка незамінна завдяки своїй естетичності, функціональності, міцності та стійкості до несприятливого впливу погодних умов.
  • Вона чудово зарекомендувала себе як у приватних об'єктах, і у громадських місцях.
  • Бруківку перед будинком можна розташувати в різних конфігураціях, завдяки чому малюнок буде єдиним у своєму роді.
  • Виробники пропонують різні формати, форми, фактури та кольори своєї продукції.
  • З бруківки перед будинком можна влаштувати не тільки під'їзну доріжку, що витримує навантаження автомобіля, а й терасу, тротуари або облаштувати інші поверхні.
теги: