10.11.2023, 15:58

Суд виніс вирок співробітниці окупаційної "адміністрації" з Луганської області

Віктор Білий | Всі новини автора

До 8 років ув'язнення було засуджено мешканку Луганської області, яка очолила управління в районній "адміністрації" при окупантах.

Про це повідомляє Луганська обласна прокуратура, передає Час Пік.

За публічного звинувачення прокурорів Щастинської окружної прокуратури Луганської області жінку визнали винною у колабораційній діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України). Її засудили до 8 років позбавлення волі із конфіскацією майна. Також на 15 років позбавили права обіймати посади в органах влади.

Прокурори в суді довели, що співробітниця управління соціального захисту населення Станично-Луганської селищної військово-цивільної адміністрації Луганської області на початку березня 2022 року почала співпрацювати з представниками РФ.

Вона добровільно зайняла керівну посаду у незаконному органі влади псевдореспубліки. Її призначили "начальником управління праці та соціального захисту населення адміністрації Станично-Луганського району ЛНР".

Засуджена організовувала роботу структурних підрозділів установи, проводила особистий прийом громадян, підписувала потрібні документи.

Крім того, агітувала колишніх колег до співпраці з ворогом.

Ухвалення вироку проводилося у порядку спеціального судового провадження.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: Наказував обстрілювати міста Луганщини: прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо генерал-лейтенанта РФ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк