10.12.2021, 12:57

У Лисичанську сталося вбивство: підозрюваного затримали

Марина Началова | Всі новини автора

Вчора, 9 грудня, до поліції м. Лисичанськ надійшло повідомлення медиків про виявлення мертвим 71-річного господаря приватного домоволодіння по вул. Генерала Потапенка.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Луганської області, передає Час Пік.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група, експерт-криміналіст, кінолог зі службовою собакою, керівництво Главку та місцевого відділу поліції. В ході проведення невідкладних слідчих та розшукових дій правоохоронці склали картину подій, що передувала злочину, встановили та затримали 59-річного чоловіка, причетного до вбивства.

Як з’ясували поліцейські, під час сумісного вживання алкогольних напоїв між господарем та його товаришем виникла сварка, під час якої гість ножем вдарив господаря в область серця. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці.

З місця події поліцейськими вилучено речові докази. В рамках відкритого кримінального провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) КК України слідчими за процесуальним керівництвом прокуратури вирішується питання щодо оголошення чоловікові про підозру у скоєнні злочину та в подальшому буде підготовлено клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Читайте ще:

"Попереду складна зима": У ЛЕО закликали мешканців Луганщини бути готовими до "віялових" відключень світла

У Лисичанську зруйновано пам'ятник жертвам Голокосту: у ВЦА кажуть, що через негоду

У селищах біля Лисичанська погіршилася якість води: з крану краще не пити

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк