02.03.2024, 13:44

Підвищення тарифів на електроенергію поки що не буде – офіційна заява Міненерго

Повышения тарифов на электроэнергию пока не будет – официальное заявление Минэнерго

Міністерство енергетики спростувало чутки про підготовку до підвищення тарифів на електроенергію для населення.

У Міненерго наголосили, що поки не проводиться жодних розрахунків чи обговорень потенційного підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це ]]>йдеться ]]>у заяві Міненерго на Урядовому порталі, повідомляє Час Пік.

"Міністерство енергетики офіційно повідомляє: Наразі жодної підготовки, обговорення, розрахунків потенційного підвищення не здійснюється. Усі заяви з цього приводу є фейком, спрямованим на дестабілізацію настроїв суспільства", - йдеться у заяві.

У Міненерго зазначили, що зараз увага всіх енергетиків країни, діяльність яких координується Міненерго,  спрямована на успішне завершенні опалювального сезону та підготовку до наступного.

Нагадаємо, напередодні голова Спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко в ефірі "Ранок.LIVE" заявив, що у Міненерго розглядається питання щодо підвищення тарифів на електроенергію, яке може статися вже влітку 2024 року. Член парламентського Комітету з енергетики та ЖКП Сергій Нагорняк раніше говорив, що у 2024 році тарифи на електроенергію можуть зрости вдвічі.

Читайте також:

Пенсіонерам-ВПО можуть "заморозити" пенсії після 31 березня: що зробити, щоб не залишитися без виплат

Як покупців змушують платити більше: на які хитрощі йдуть й маленькі магазини, й великі супермаркети

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк