25.02.2024, 14:17

Укрпошта запустила пілотний проєкт із продажу ліків з безкоштовною доставкою

Укрпочта запустила пилотный проект по продаже лекарств с бесплатной доставкой

"Укрпошта" отримала ліцензії на роздрібну й електронну роздрібну торгівлю лікарськими засобами. Відтак прийматиме замовлення та доставлятиме медикаменти до найвіддаленіших населених пунктів України.

Пілотний проєкт "Укрпошта. Аптека" стартує на Донеччині та в окремих прикордонних районах Сумщини, де проблема відсутності стаціонарних аптек і доступу до лікарських засобів є вкрай гострою. Про це ]]>повідомили ]]>у прес-службі "Укрпошти", передає Час Пік.

Як зазначили у Міністерстві охорони здоров'я, поштою можна буде замовити майже 10 тисяч найменувань лікарських засобів безрецептурної групи. Також тут будуть відпускатися лікарські засоби за програмою "Доступні ліки" (безоплатні або з невеликою доплатою).

Після успішного старту планується розширення, і до проєкту буде долучено прифронтові Харківщину, Херсонщину, Миколаївщину, Запоріжжя тощо. У перспективі - всі населені пункти країни.

"Починаємо ми цей пілотний проєкт з Донецької області та прикордонних районів Сумської, тобто там, де аптек просто немає. А згодом, цей проект покриє 100% території нашої країни. Ви бачили наші нові лінії, тож доставляти будемо швидко і в будь-який куточок. Не все одразу буде «літати», процеси потребують відбудови, які і ІТ, склади та системи контролю температури", - ]]>написав ]]>генеральний директор компанії "Укрпошта" Ігор Смілянський у Telegram.

Оформити замовлення можна, зателефонувавши за телефоном 0 800 300 545. Для зв'язку з фахівцем дотримуйтесь підказок у голосовому меню.

Замовлення буде упаковано та надіслано безкоштовно за послугою "Укрпошта Експрес". Відстежити відправлення можна на сайті, у мобільному застосунку та через чат-бота у месенджерах. Для перевірки правильності комплектації замовлення передбачено огляд при врученні посилки.

Укрпочта запустила пилотный проект по продаже лекарств с бесплатной доставкой

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк