09.01.2024, 09:52

У роботі мonobank стався технічний збій

В работе мonobank произошел технический сбой

Вранці 9 січня у мобільному додатку для інтернет-банкінгу мonobank зафіксовано збій у роботі. У компанії запевнили, що працюють над усуненням проблеми.

Вранці 9 січня користувачі віртуального банку мonobank зіткнулися з проблемами в роботі програми, повідомляє Час Пік.

Зокрема не всім клієнтам вдається авторизуватися. Крім того, не працюють послуги накопичення "Банки". Водночас клієнти повідомляють, що перекази з картки на картку діють справно.

У компанії запевнили, що працюють над усуненням проблеми.

"Зламалися трошки. Лагодимо. Перепрошую", - ]]>написав ]]>співвласник мonobank Олег Гороховський у своєму Telegram-каналі.

У службі підтримки віртуального банку мonobank підтвердили, що дійсно спостерігаються проблеми в роботі програми й підкреслили, що потрібно трохи часу, щоб все виправити.

"Нам дуже шкода, що виникли складнощі при роботі з нашим продуктом. Зараз спостерігаються труднощі на нашому боці", - йдеться у повідомленні.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: